Vad är Andra sidan?

Nu är det dags att presentera ännu en i raden av podcasts. Vi vill låta människor som i detta format eller på andra plattformar inte så ofta får tala om sin historia. Det kan dyka upp personer från olika kanter av samhället, udda yrkesval, samt individer som i mångas ögon ses som ”kontroversiella”.
Vi vill hitta annorlunda vinklar, historier och kanske belysa frågor som i media inte får så stor plats.
Det är viktigt att poängtera att denna podd inte har något politiskt agenda, utan vi är nyfikna på hur folk från olika läger i samhället tycker och framför allt tänker.

Vi kommer blanda frågor mellan de lättsamma och kritiska, lite beroende på vilka sorts gäster som intervjuas. Personer som vi talar med kommer inte få en plattform att göra ”reklam” för tankar, åsikter eller produkter. Utan vi ska även ställa frågor som kan kännas”obekväma”. Vi som driver denna podcast är två killar i 40 års åldern som känt varandra i över 15 år.

Under lång tid har vi haft en tanke på att starta igång detta projektet, och nu kändes tiden rätt. Om allt går som vi vill är planen att släppa ett avsnitt i månaden.
Den första gästen är den tidigare spelmissbrukaren Henrik, intervjun gjorde vi på spelberoendes förening i Stockholm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *